WordCamp Stockholm Contributor Day

DIBS, Kungsgatan 32

Hjälp till att göra WordPress bättre på årets Contributor Day.

Contributor Day är en del av WordCamp Stockholm och äger rum dagen innan konferensen, söndagen 19 november 2017 klockan 09:30–17:00 i företaget DIBS lokaler i centrala Stockholm.

Huvudtanken med en Contributor Day är att vi under avslappnade former gör en insats för att utveckla WordPress och den omkringliggande gemenskapen. Dessutom kommer vi att ha ett något mer konferensliknande spår som framför allt kretsar kring WooCommerce, en populär e-handelslösning som bygger på WordPress

Men viktigast av allt på Contributor Day är nog ändå det sociala: Helt enkelt att träffa andra människor som liksom du använder WordPress på olika sätt. Du kanske bara vill hänga med andra WordPress-intresserade? Eller snitsa till din egen webbplats? Här kommer du att vara omgiven av människor som gärna hjälper dig om du skulle köra fast. Och någon kanske vill sitta med och kolla hur just du får din webbplats bli som du vill ha den.

För att få ut mesta möjliga av denna dag bör du ta med dig egen dator. Om du ännu inte har ett eget konto på WordPress.org är det god idé att skapa ett konto i förväg på https://login.wordpress.org/

Observera att antalet platser under söndagen är begränsat. Vi kommer att skicka ut information till alla konferensdeltagare om hur man bokar sitt deltagande.

 

DIBS, Kungsgatan 32, 111 35 Stockholm