WP15 Sthlm

Developers Bay

WordPress fyller 15 bast! Det firar vi med tårta och bubbel i Stockholm.

WordPress fyller 15 år! Det ska vi fira med en trevlig liten söndagsmeetup.

  • Välkomna till Developers Bay 13:00!
  • 13:30 hälsar Jesper, Thord, och Helena välkomna.
  • WordPress fyller 15 – hur gick det till egentligen?
  • Tårta! Bubbel! Häng! Hurra! 🎂
  • 16:00 säger vi hej då. 👋🏼

Developers Bay (sponsor)
Developers Bay är Sveriges främsta agentur och community för IT-specialister. Vårt uppdrag är att representera de bästa IT-specialisterna på marknaden och matcha dem på relevanta uppdrag hos våra kunder. Vi särskiljer oss genom vårt fokus på kvalitet och vår modell med medlemskap som knyter oss närmare våra konsulter. I dagsläget är vi ca 300 frilanskonsulter och 60 konsultbolag i nätverket och vi har kontrakt med mer än 75 kunder.

WPScans (sponsor)
WPScans.com is an online security scanner for WordPress vulnerabilities. We keep track of all your WordPress installations and tell you as soon as they are outdated.

24HR (sponsor)
24HR är en digitalbyrå som funnits längre än WordPress, ända sedan 1996. Vi gör mycket WordPress och ehandel, men även API:er, appar, integrationer, koncept, och mycket annat. Hör av dig till oss om du vill skapa teknisk briljans!

WPSE (arrangör)
WPSE är ett svenskt nyhetsbrev om WordPress som i skrivande stund kommit ut med fler än 50 nummer. Prenumerera för att få de senaste nyheterna, tips och råd, intervjuer och information om vad som händer i WordPress-Sverige. WPSE utkommer en gång i veckan, på torsdagar.


Thanks for coming yesterday!
Here’s the link to the playlist “WordPress 15th Anniversary Jazz Session”:

Developers Bay
Tegnérgatan 34
113 59 Stockholm