Dessa WordPress-tillägg bör alla använda

WordPress är ett av de största och bästa bloggplattformerna i världen, och det som får den här plattformen att sticka ut från alla de andra är alla de hundratusentals tillägg som man kan ladda ner och använda för att utöka funktionerna på sin webbplats.

Eftersom att det finns så extremt många olika WordPress-tillägg att välja mellan är det allt annat än lätt att veta vilka tillägg som är värda att använda sig av eller inte. I denna artikel kommer vi rekommendera våra 4 personliga favoriter.

Nu sätter vi igång!

Yoast SEO

Om du vill få bättre koll på hur SEO-vänlig din blogg eller webbsida är kan vi starkt rekommendera att du ser till att ladda ner Yoast SEO. Detta tillägg gör det superenkelt för dig att optimera din webbplats för att bli så bra SEO-mässigt som möjligt.

Yoast SEO finns både som en gratis- och betalvariant. Gratisvarianten räcker gott och väl, men om du vill ta del av all statistik och fler SEO-tips bör du skaffa dig betalvarianten.

Smush

Smush är ett annat grymt och kostnadsfritt tillägg för dig som vill göra din webbplats snabbare och mer användarvänlig.

Detta tillägg komprimerar och optimerar dina bilder så att de automatiskt få en mindre filstorlek samtidigt som kvaliteten på bilderna är densamma. Anledningen till varför man vill att filstorlekarna ska vara så små som möjligt är för att detta kan göra så din sajt blir snabbare, vilket både läsare och sökmotorer gillar.

Elementor

Om du vill ta din webbsidas design till nya höjder kan vi starkt rekommendera tillägget Elementor. Detta design-tillägg finns precis som Yoast SEO både som gratis- och betalvariant.

Elementor fungerar att användas ihop med i princip vilket WordPress-tema du kan tänka dig. Du kan enkelt skapa riktigt snygga och unika designs på din webbplats. Faktum är att det också finns många färdiga mallar som man kan importera om man helt enkelt vill ha en grund att utgå ifrån.

TablePress

Tillägget TablePress är väldigt användbart om du ska jämföra och recensera produkter eller tjänster. Med det här tilläget blir det enkelt att göra Excel-liknande tabeller som man kan använda sig av på sin webbplats.

I dessa tabeller går det dels att importera text, men även bilder, widgets, och andra typer av medier. Testa dig fram för att se om detta kan vara något för dig att använda på din blogg eller webbplats.