Destinationer att resa till när covid-19 lugnat ner sig

Trots att vi gillar att sitta framför datorn och bygga hemsidor finns det väl inget härligare än att åka på semester? Under dessa gråa och kalla månader finns det inget som vi längtar så mycket till som att resa till värmen.

Under den rådande situationen är det dock ingen bra idé att åka utomlands. Det enda man kan göra just nu är att börja planera upp för var man ska åka iväg när allting börjat lugna ner sig.

Vi på redaktionen har sannerligen funderat och grubblat över detta dem senaste veckorna. Därför tänkte vi också att det kunde vara roligt att dela med oss av destinationerna som vi längtar mest till. Vi kommer därför här nedanför lista våra topp 3-lista på destinationer som vi vill resa till när pandemin har lugnat ner sig.

Lanzarote

På tredjeplats i denna lista har vi Lanzarote som är en av de 7 Kanarieöarna. När de flesta tänker på Kanarieöarna tänker de förmodligen på Gran Canaria eller Teneriffa. Detta är dock inget konstigt då dessa 2 öar är de största och även de som flest turister reser till.

Vi på redaktionen har kollat på en del videoklipp och bilder på Lanzarote och det är igen överdrift att säga att vi hade gjort vad som helst för att ligga på Lanzarotes stränder med en paraplydrink i handen just nu.

Thailand

På plats nummer 2 i denna lista kommer Thailand. Detta är ett av svenskarnas favoritländer att resa till, så det är kanske heller ingen överraskning att landet är med på denna lista heller.

En av de största faktorerna till varför vi vill resa till Thailand är för att det är så himla billigt där. Det enda som egentligen kostar mycket pengar är själva resan. Boende, mat och dryck är annars väldigt billigt.

Maldiverna

Högst upp på vår lista av destinationer som vi vill resa till när situationen kring covid-19 har förbättrats är Maldiverna. Känner du inte till detta land rekommenderar vi att du tar dig tiden att söka upp det på internet.

Maldivernas stränder kan vara något av det vackraste som finns. Havet är kristallklart och fyllt med liv att utforska. När allt lugnat ner sig har vi i redaktionen bestämt att vi ska boka första bästa resa ner till Maldiverna.