Hur blir man bättre på betting?

Betting och vadslagning på bland annat sport är något som varit populärt i alla tider. Tro det eller ej, men även vi WP-nördar tycker också det är otroligt roligt att betta, framförallt på fotboll.

Alla vi som skriver här på WP-STHLM har faktiskt bettat under en längre tid och vi anser oss faktiskt vara ganska skickliga på det.

Trots att det inte finns några garantier när det kommer till betting och vadslagning finns det en del saker som man kan göra för att öka chanserna till vinst. Vi kommer idag dela med oss av våra bästa tips och tricks (utan inbördes ordning) för att bli bättre på betting.

Betta inte med hjärtat

Under årens gång har vi på redaktionen lärt oss den hårda vägen att man inte ska betta med hjärtat. Vad vi menar med detta är att man inte ska betta på laget man håller på.

Bettar man på sitt favoritlag är det svårt att göra kloka val, för det finns väl ingen som vill betta att ens favoritlag ska förlora? Nej försök helst att undvika att betta på ditt favoritlag – åtminstone om du vill bli bättre på betting.

Läs på

Sport i allmänhet och fotboll i synnerhet går inte förutspå. Ibland förlorar det favorittippade laget trots att de möter de sämsta laget i serien. Detta är dock lite av charmen med sport.

Med detta sagt finns det en stor fördel med att läsa på om lagen som ska möta varandra innan man lägger sitt bet. Det kan dels vara värt att kolla upp om någon nyckelspelare är skadad och hur det har gått för laget i deras senaste matcher.

Utnyttja felsatta odds

Skaffa ett spelövertag gentemot spelbolagen genom att utnyttja felsatta odds. För att du ska ha möjlighet att hitta dessa odds krävs det att du är ordentligt påläst så detta bör du inte göra förrän du känner dig riktigt trygg med ditt spelande. Ett tips är att du först lär dig grunderna i sannolikhetslära samt lär dig bedöma procentsatserna.