Välkommen till WP-STHLM

Hej och varmt välkommen till WP-STHLM! Här kommer du kunna lära dig om hur man bygger webbplatser i allmänhet och hur man använder sig av WordPress i synnerhet.

Vårt mål med denna sajt att tillhandahålla information kring allt du kan tänkas behöva när det kommer till WordPress och sajtbygge i stort. Vi vill nämligen kunna bidra till att fler lär sig att bygga webbplatser då det blir allt viktigare att synas på nätet.

Det är med andra ord en färdighet som kan vara väldigt användbar att ha. Kanske behöver du bygga en webbplats till dig själv, företaget du jobbar hos, eller så funderar du på att starta eget företag inom området. Oavsett vad så är det aldrig fel att ha kunskapen som krävs för att sätta ihop en bra webbplats.

Historien bakom vårt namn

WP-STHLM står såklart för WordPress Stockholm, men varför heter sajten just detta? Det faktum att vi har WordPress i vårt namn kanske förklarar sig själv eftersom vi arbetar med just den plattformen och vi vill att fler använder sig av den.

Och eftersom alla vi som skriver på och arbetar med den här webbplatsen är från Stockholm så tyckte vi att det vore passande att ta med det i namnet. En anledning till att det blev just WP-STHLM var också det faktum att vi var lite osäkra på vad vi skulle döpa den här webbplatsen.

Vi ville snabbt komma igång och då ville vi inte lägga onödigt mycket tid på att komma på ett namn. Men nu i efterhand är vi faktiskt väldigt nöjda med namnvalet och vi tycker att det är ett väldigt rimligt namn utifrån det vi just gått igenom. Så svårare än så är det egentligen inte, och enligt oss låter namnet ganska bra faktiskt!

Vad kan du förvänta dig att läsa här?

Så, vilken typ av innehåll kan du förvänta dig att hitta här hos oss på WP-STHLM? Precis som vi nämnde ovanför så är vårt mål att hjälpa fler att bygga webbplatser och att kunna använda WordPress. Det är det övergripande syftet med sajten och det som vi främst kommer att täcka innehållsmässigt här på WP-STHLM.

Men eftersom vi har andra intressen utöver WordPress och att bygga webbplatser så kommer vi faktiskt att skriva om andra saker också. Det kan låta lite konstigt att vi ska blanda in andra områden på just den här sajten, men vi tror att det bidrar till en intressant och bra dynamik i innehållet, samt att vi får möjlighet att skriva av oss våra tankar och dela med oss av dem till alla er läsare.

Om du har några förslag på något vi borde skriva om kan du höra av dig till oss med dina tips. Vi kan inte garantera att vi kommer skriva om just det du föreslår, men oavsett så uppskattar vi verkligen om du tar dig tiden att höra av dig med dina önskemål och förslag.