Våra favoriter inom WordPress-teman

När du väl registrerat din domän och installerat WordPress på din webbplats så är det äntligen dags att börja utforma sajten. Då finns det en hel del saker som kan vara bra att hålla koll på, och en av dessa saker är vilket tema du ska använda dig av på webbplatsen.

Vilket tema som passar dig bäst beror lite på vad du är ute efter. Vissa teman är kostnadsfria, medan andra kostar pengar – vissa har fler funktioner än andra, medan andra är lättare att designa med och inte särskilt komplicerade.

Idag tänkte vi gå igenom några av våra absoluta favoriter när det kommer till WordPress-teman. Vi har själva använt båda i våra webbplatsbyggen och kan rekommendera dem båda! Vilken av dem som är bäst beror lite på personlig preferens och det är helt enkelt en smaksak.

Nu tar vi en titt på våra favoriter!

GeneratePress

GeneratePress är ett av de mest omtyckta WordPress-teman på marknaden. Den absolut största anledningen till detta är att detta tema gör att din webbsida blir väldigt snabb. Temat finns både som kostnadsfri- och betalversion.

Något som vi tycker gör att GeneratePress sticker ut i mängden bland teman är att de har en extremt bra kundservice. De svarar väldigt snabbt på alla möjliga frågor och är väldigt lätta att ha att göra med.

När du använder dig av Generatepress kan du även alltid vara säker på att mobilversionen av din webbplats kommer bli av högsta kvalitet. Det är nämligen väldigt enkelt att anpassa just mobilversion av din webbsida med GeneratePress.

OceanWP

Med över 2 miljoner nedladdningar räknas även OceanWP som ett av WordPress mest omtyckta teman.

Det som gör att OceanWP sticker ut ur mängden är att detta tema är helt gratis. Detta tema är alltså perfekt för dig som vill ta del av ett fullständigt tema utan att behöva ta fram plånboken. Temat är både väldigt snabbt, SEO-vänligt, och mobiloptimerat. De har även en kundtjänst på flera olika språk.